Salkkarit-kaksikko paljastaa hauskimmat kohtauksensa: "Siinä oli kyllä pokassa pitelemistä"

6:26
Salkkarit-näyttelijät Maarit Poussa ja Tuuli Mattila paljastavat, mitkä ovat heidän hauskimmat kohtauksensa sarjan historiassa. 

Salatuissa elämissä näyttelevät Maarit Poussa ja Tuuli Mattila paljastavat, mitkä ovat heidän hauskimmat kohtauksensa sarjassa. 

Salkkarit-näyttelijät Maarit Poussa ja Tuuli Mattila paljastavat, mitkä ovat heidän hauskimmat kohtauksensa sarjan historiassa. 

Poussa muistelee videolla kohtausta, jossa vaadittiin hieman rajumpia otteita. Kyseessä on kohtaus, jossa Kalle joutuu kapakkatappeluun, mutta Jutta saa hänet pelastettua. 

Poussa kertoo, että kohtausta oli sen vuoksi hauska kuvata, että se sisälsi toimintaa. Lisäksi Poussa joutui toden teolla käyttämään kohtauksessa voimaa, sillä hänen vastanäyttelijänsä oli isokokoinen mies. 

– Hauskaa tässä kohtauksessa oli erityisesti se, että olin treenannut siihen käsivarsiheittoa. Kävikin niin, että tämä herra, joka minun piti heittää, olikin sen verran isokokoinen, että se heitto ei sitten oikein lähtenytkään minulta, Poussa naurahtaa.

Tuuli Mattila puolestaan muistelee kohtausta Esko Koveron kanssa. Kyseissä kohtauksessa Mattilan pokka oli lähellä pettää. Katso videolta, kun Mattila kertoo, mikä kohtauksesta teki niin huvittavan. 

Salatut elämät arkisin klo 19.30 ma 23.8. alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Erikoispitkät jaksot maanantaista perjantaihin 23.-27.8.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja