Salkkari-Sami lopetti Hunkseissa

Salatuissa elämissä Ossi Puolakkaa näyttelevä Sami Sarjula päätti kuukausi sitten lopettaa Scandinavian Hunks -tanssiryhmässä esiintymisen.

Sami Sarjula kertoo olleensa keikkatauolla Hunkseista jo yli vuoden verran, sillä hän on keskittynyt oman autoalan firmansa pyörittämiseen, ralliautoiluun ja muihin harrastuksiin.

– Ehkä voin vielä jossain Hunksien kalenterissa olla mukana, mutta keikoille en enää lähde. En kuitenkaan aio lopettaa treenaamista. Olen harrastanut huippu-urheilua aina, ja aion pitää kunnostani huolta hautaan saakka. Treenaan parhaimmillaan kahdesti päivässä, hän kertoo.

Samille tulee helmikuussa seitsemän vuotta täyteen Ossi Puolakkana. Hän tunnustaa, ettei olisi Salkkareissa aloittaessaan ikinä uskonut, että pesti venyisi näin pitkäksi, eikä loppua näy.

– Tulin tänne ihan puskista. Minulla oli kokemusta vain juonto- ja mallin töistä. Tämä on ollut näyttelijäntyötä ajatellen oikea korkeakoulu, ja voin sanoa suoraan, että voisin tehdä tätä eläkkeelle asti. Niin paljon tykkään tehdä tätä, hän hehkuttaa.

MTV3 Viihdeuutiset myös Twitterissä, tutustu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat