Salkkari-Sami kisaa Jyväskylän MM-rallissa

Salatut elämät -sarjan vakiokasvo Sami Sarjula kaasuttelee elokuun alkupuolella järjestettävässä MM-rallisssa.

Sarjula on harrastanut moottoriajoneuvoja pitkään. Miehelle on kertynyt 10 vuoden kokemus kartanlukijana, ja sen jälkeen on ollut ralliauton ratin takana viitisen vuotta. Hän on osallistunut Jyväskylän MM-ralliin kartanlukijana vuonna 2009, joten kisakokemus on hänelle jo toinen laatuaan. Mies kilpailee aktiivisesti kotimaan sarjoissa, ja hänellä onkin takana yhdeksän osakilpailua Future Cup -sarjasta tällä kaudella.

– Sanotaan, että haaveilen lottovoitosta. Tämä on ihan kuin olisi voittanut lottovoiton, hän iloitsee MTV3.fille.

Kisaan osallistumista kulkee veressä, sillä Samin isä on ajanut kolme kertaa Jyväskylän Suurajot läpi. 6-luokassa kilpailevalla miehellä on tavoitteet rallin suhteen korkealla. Ford Fiestan rattiin tarttuva näyttelijä on treenannut fysiikkaansa huippukuntoon lenkkeilemällä ja treenaamalla punttisalilla erittäin tiiviisti.

– Lähden haastamaan oman luokan kärkikuljettajia. Viiden sakkiin lähden tosissani tavoittelemaan, laulajanakin keikkaileva mies toteaa.

Samilla on edessä kova koettelemus ennen MM-rallia, sillä hän osallistuu toiseenkin kilpailuun aivan kisaa ennen. Kovan puristuksen jälkeen hän palaa takaisin Salatut elämät -kuvausstudioon.

– Hurja viikko on silloin loman lopussa. Osallistun asvalttisarjaan Hämeenlinnassa perjantaina ja lauantaina, ja sunnuntaina on Jyväskylässä viimeistelytreenit. Maanantaina ja tiistaina nuotitamme, ja sitten kisat jo koittavat, hän kuvailee aikatauluaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat