Salkkareista dramaattisesti poistunut suosikkinäyttelijä: "En ole voinut liikkua julkisilla paikoilla"

Salatuista elämistä dramaattisesti lähtenyt Petteri Paavola on joutunut viettämään hiljaiseloa roolihahmonsa poismenon vuoksi.

Salattujen elämien juonenkäänteet saattavat olla ajoittain niin rajuja, että ne vaikuttavat myös näyttelijöiden elämään. Niin kävi Petteri Paavolalle, jonka roolihahmo kuoli sarjassa dramaattisesti noin kaksi viikkoa sitten. 

Paavola yllättyi siitä, kuinka montaa sarjan nykyistä ja entistä fania käänne kosketti niin syvästi. 

– Olen pitänyt nyt vähän hiljaiseloa enkä ole oikein voinut liikkua julkisilla paikoilla. Kahteen viikkoon en ole käynyt edes kaupassa. En ole ollut vielä valmis menemään ulkomaailmaan kuuntelemaan, mitä mieltä ihmiset ovat olleet käänteestä. Tiedän, minkälainen vastaanotto olisi, Paavola sanoo. 

Hän oli valmistautunut siihen, että Eliaksen kuolema tulee herättämään sosiaalisessa mediassa melkoisen myrskyn. Kommenttien määrä pääsi kuitenkin yllättämään hänet. 

– Sosiaalinen media on käynyt todella kuumana Eliaksen kuolemasta aina hänen hautajaisiinsa asti. Kommentteja on tullut pelkästään yhteen Instagram-kuvaani yli tuhat. Lisäksi Facebookiin tuli vielä satoja kommentteja lisää. Olen ollut erityisesti yllättynyt fiksujen ja analyyttisten kommenttien määrästä, Paavola kiittelee.

Paavolan näyttelemä Elias kuoli kaksi viikkoa sitten nähdyssä jaksossa dramaattisesti jäätyään kaaharin alle.

Katso kohtaus videolta! 

Salkkareissa traaginen yliajo – katso järkyttävä kohtaus 20:22

Katso videolta, kun Paavola kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan ja kuluneen vuoden kohokohdasta!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat