Mainos

Salibandyseura kauhistui jättikavalluksesta

Länsi-Uudenmaan poliisi epäilee salibandyseura Espoon Oilersissa työskennellyttä naista törkeästä kavalluksesta, kertoo tämän päivän Helsingin Sanomat.

Kavallettu summa on lähes 200 000 euroa. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet vuodesta 2008 lähtien. Asia tuli ilmi vasta tänä keväänä, kun seuran hallitus alkoi ihmetellä tilikauden runsasta tappiota. Seuraa johdettiin taitavasti harhaan asiakirjaväärennöksillä.

Espoon Oilersin hallituksen puheenjohtaja Leslie Wardi on tyrmistynyt tapauksesta.

– Se on merkittävä summa. Kyllä se kauhistuttaa. Olemme optimisteja kuitenkin, että saisimme rahat takaisin, Wardi toteaa MTV3 Uutisille.

Hänen mukaansa seuran sisällä on ihmetelty, miten nainen on onnistunut kavalluksessa. Helsingin Sanomien mukaan nainen on myöntänyt tekonsa.

– Niin sanottuun ammattimaiseen kavallukseen on vaikea päästä käsiksi, ennen kuin se huomataan. Isoissa firmoissakin tapahtuu kavalluksia, vaikka niissä on kovat kontrollisysteemit, Wardi toteaa.

Hänen mukaansa Espoon Oilers tiukentaa kontrollisysteemejään, jotta kavallus on "jatkossa mahdotonta".

– Käytännössä se tarkoittaa sitä, että meillä on tarkka rahakontrolli kaikessa rahaliikenteessä kuukausittain. Tämmöiselle kavallukselle ei anneta enää mahdollisuutta, Wardi vakuuttaa.

Hänen mukaansa seuratoiminta jatkuu "normaalisti". Hänen mukaansa seura on pysynyt hengissä viime vuosina kuitenkin "rimaa hipoen".

Espoon Oilersiin kuuluu toimihenkilöt mukaan lukien noin 1 000 ihmistä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.