Salattujen elämien juonipaljastuksia! Naiskaksikon välille syntyy sotatila – kissatappelu äityy hupaisaksi koston kierteeksi

0:52
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatut elämät jatkuu jännittävin kääntein. 

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Lasse ja Ismo hämmästyvät tajutessaan rapun asukaslistasta, että Aaro on muuttanut Jutan luokse. Onnelliset Aaro ja Jutta juhlivat yhteistä kotia.

Miki voi paremmin. Matias ja Laila huolestuvat isänsä puolesta ja pyytävät, että tämä tulisi kotiin toipumaan. Miki ja Susu hämmentyvät, mutta suostuvat väliaikaisratkaisuun lasten vuoksi.

Aino hengailee Jeren, Tomin ja Kiiran kanssa. Muilla on vipinää Moosen remontin takia, ja Aino jää keskustelusta jatkuvasti ulkopuoliseksi. Aino ärtyy, varsinkin Kiiraan. Tunne on molemminpuolinen. Aino löytää Kiiran kokkaamasta Jerelle ja Tomille Jeren kotoa. Aino yrittää niellä ärtymyksensä, mutta leimahtaa lopulta ja heittää Kiiraa tortillaletulla.

Kari totuttelee Taalasbissen asioiden hoitamiseen ja yllättyy Sallan kanssa, kun Linda paljastaa muuttaneensa Pihlajakadulle kommuunin Violan luokse. Kari hämmentyy, kun oluttilauksia tulee lisää ja alkaa tajuta, että saattaa joutua pian laajentamaan, jos haluaa pysyä tilaustensa ja Taalasbissen menestyksen perässä. Kari avautuu ahdistuksestaan Lindalle. Salaa kaksikon juttelua kuunteleva Salla pettyy Kariin.

Jere, Tomi sekä Jeren luokse takaisin muuttava Miki tulevat kotiin ja tyrmistyvät löytäessään Ainon ja Kiiran keskeltä kissatappelua.

Kiukkuinen Aino häipyy yksin saunaan. Sillä aikaa Kiira varastaa saunan pukuhuoneesta Ainon tavarat ja kylpytakin tämän huomaamatta. Naisten välinen sotatila syvenee.

Susu lähtee tuulettamaan ajatuksiaan ulos ja törmää Akiin, jolle myöntää, että haluaisi hetkeksi unohtaa yksinäisyyden ja huolet. Aki tuntee samoin ja pyytää Susua mukaansa lasilliselle pääkonttorille.

Aino sättii Jerelle ja Tomille Kiiraa, sillä on varma, että tämä on tempun takana. Miehet eivät halua uskoa moista Kiirasta, mikä suututtaa Ainoa ennestään. Jere ja Tomi menevät saunomaan ja hämmentyvät entisestään, kun löytävät Ainon vaatteet pukuhuoneesta.

3960: Mun koti on ja ei oo täällä
3961: Ainolla on hirveä kiira
3962: Tyhjään kaikuvat rakkauden sanat
3963: Taalasmailla on karkausvuode
3964: Nella on open uupunut

Salatut elämät arkisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja