Salaisuuden pitäminen teki näyttelijä Katariina Kaitueen kesästä haastavan – joutui kertomaan valkoisia valheita toinen toisen perään

1:04
Näyttelijä Katariina Kaitue kertoo, minkälaista oli Airan tanssikoulussa 80-luvulla.

Näyttelijä Katariina Kaitueen lähipiiri on varmasti ollut tänä kesänä ihmeissään.

Näyttelijä Katariina Kaitue on joutunut kertomaan koko kesän valkoisia valheita ennen kuin hänen osallistumisensa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan paljastettiin 4. elokuuta.

– Ihmiset ovat varmaan ajatelleet, että olen todella hankala ihminen, kun mikään aikataulu ei käy. Olen sanonut muun muassa, että teatterin aikataulut venyvät koko päivän mittaisiksi. Jokainen meistä, joka on tässä mukana, on varmasti joutunut valheita kertomaan, Kaitue kertoi MTV Uutisille.

Valokeilaan astuminen omana itsenä on Kaitueelle jännittävää. Kaitueen tanssipari on tanssinopettaja Anssi Heikkilä.

– Siinä ei ole roolin tuomaa suojaa, ja ollaan paljaampana. Totta kai varmaan sitten, kun Anssi tekee koreografioita ja mietitään tarinoita, niin siinä tulee jonkinlainen rooli. Minulla ei ole kuitenkaan tekstiä, jonka kautta ilmaisen itseäni, Kaitue kertoi innostuneena.

Heikkilä aikoo murtaa Kaitueen syväjäässä olevaksi tituleeraaman lantion kovalla työllä.

– Siinä on mielestäni vähän liikaa itsekritiikkiä mukana. Kyllä me sen auki saamme aivan varmasti. Kaksi tällaista rämäpäätä yhdessä, niin ei voi tulla mitään muuta kuin hauskaa, Heikkilä summasi.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkaavat su 4.9. klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja