Saksalaismallin kävelytyyli uhkuu asennetta – esitys catwalkilla herätti huomiota: "Tältä näytän, kun lähden pubista kolmelta aamuyöllä"

Tältä julkkikset näyttävät ilman meikkiä 0:58
Tältä elokuvatähdet ja mallit näyttävät ilman meikkiä.

Malli Leon Damen asennetta uhkuva kävely sinkautti hänet yhdessä yössä maailman tietoisuuteen.

Malli Leon Dame sai kunnian päättää Maison Margielan muotinäytöksen. Saksalaismallin kantamien vaatteiden sijaan netissä huomio kiinnittyi kuitenkin johonkin muuhun – nimittäin Leonin kävelytyyliin.

"Tältä näytän, kun lähden pubista kolmelta aamuyöllä"

Pariisin muotiviikoilla kävellyt malli nousi viraalihitiksi tömisteltyään catwalkilla asennetta uhkuen.

– Tältä näytän, kun lähden pubista kolmelta aamuyöllä, nimimerkki oboyostudio vitsaili Instagramissa.

– Tämä on poikani ryntäämässä huoneeseensa, kun olen antanut hänelle arestia videopeleistä, ja sitten hän tulee takaisin juodakseen vettä vain siksi, että voi mulkoilla minua vihaisesti, Jenne Lovin kuvaili videota Twitterissä.

– Kävelen noin äitini luo kaupassa, jos haluan nolata hänet, nimimerkki Pocahontussss kuvailee.

– Tuossa olen minä kouluaikana, kun teeskentelin heteroa, Kayne Rivet sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tässä on selvästi toteemieläimeni"

Moni uskoo, että Leonin tyyli vie hänet vielä pitkälle.

– Leon Damesta tulee vielä massiivinen juttu. (Leon, sinä) ansaitset sen tuolla kiihkolla, en voi lakata katsomasta tätä, Emma Stockdale toteaa Twitterissä.

– Tässä on selvästi toteemieläimeni, näyttelijä Lisa Rinna kehui Instagramissa

Voguekin kehui

20-vuotiaan tyyli hurmasi myös muotitoimittajat: muotisivustoa pitävän Tim Blanksin mukaan Leon suorastaan "murhasi catwalkin". Monien lähteiden mukaan Leonin kävely sai myös Voguen päätoimittaja Anna Wintourin hymyilemään.

Vogue myös kirjoitti Leonin asenteikkaasta kävelystä artikkelin, jossa kutsui hänen kävelyään "hyvin ilmaisukykyiseksi". Leon paljasti lehdelle, ettei kävely ollut hetken mielijohde, vaan hän oli suunnitellut ja harjoitellut sen etukäteen.

– Kaikki pilailivat Leon Damen kustannuksella, mutta hän kirjaimellisesti räjähti maailman tietoisuuteen yhdessä yössä, joten kukas nyt nauraa, Twitter-käyttäjä kristy toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat