Saksa ja Puola – Euroopan shoppailuparatiisit!

Voittomatka Puolaan tai Saksaan tarjoaa upeat ostosmahdollisuudet himoshoppailijalle. Koe Puolan romanttiset joulumarkkinat ja näe Manner-Euroopan suurin tavaratalo!

Osallistumalla Finnlinesin kilpailuun voit voittaa laivamatkat neljälle henkilölle Euroopan parhaisiin shoppailuparatiiseihin.

Ostomatka Puolaan

Gdynian, Gdanskin ja Sopotin muodostama kolmoiskaupunki on hintatietoisen shoppailijan suosikkikohteita. Ostoskatujen runsaan tarjonnan lisäksi metropolialueella on lukuisia suuria ostoskeskuksia. Hintataso on Suomea alhaisempi, mutta tarjonta vähintään yhtä kattava aina paikallisista putiikeista kansainvälisiin ketjuihin.

Ostoskeskus Galeria Baltycka on kolmoiskaupungin suurin ostoskeskus. Tämä monipuolinen kauppakeskus sisältää yli 200 merkkiliikettä, joten tälle shoppailukokemukselle voi uhrata vaikka koko päivän!

Joulumarkkinat muodostavat osan myös puolalaista jouluperinnettä. Tarjolla on mukavaa tunnelmaa sekä lahjatavaroita ja koristeita edulliseen hintaan.

Shoppailemaan Saksaan

Saksan hyvät ostosmahdollisuudet ovat vain lyhyiden välimatkojen päässä satamistamme Travemündesta ja Rostockista. Saksan hintataso on Suomea alhaisempi, ja varsinkin vaatteita, elektroniikkatuotteita sekä alkoholijuomia on saatavilla kattava valikoima edullisin hinnoin.

Travemündesta on parinkymmenen minuutin ajomatka upeaan Hansakaupunkiin Lyypekkiin. Historiallisesta kaupungista löytyy myös hyviä ostosmahdollisuuksia. Päiväkahvit voi nauttia vanhakaupungissa ( Altstadt). Sen pääkatu Königstrasse on täynnä kahviloita ja putiikkeja.

Lyypekin ostoskaduista merkittävimpiä ovat Fleischhauerstrasse ja Huxstrasse, jotka ovat pullollaan muotia, koruja, antiikkia, ja hyviä matkamuistoja.

Monipuolisen Berliinin tärkeimpiä vierailukohteita shoppailijalle on KaDeWe, Manner-Euroopan suurin tavaratalo. Pelkästään jo KaDeWen ylellinen herkkuosasto on todellinen nähtävyys. Kaupungin tärkein ostoskatu Ku'damm (Kurfürstendamm) on myös pakko nähdä ja kokea!

Osallistu kilpailuun: Voita shoppailumatka Eurooppaan!


MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja