SaiPan väkevä johto suli karulla tavalla – HPK:n hurja kiri hiljensi Lappeenrannan

HPK nousi upeasti voittoon, kun se kukisti SaiPan 5-3-lukemin SM-liigan torstain ainoassa ottelussa.

SaiPa karkasi ottelussa jo parhaimmillaan 3-0-johtoon ottelun toisessa erässä. Ensin Santeri Virtanen onnistui rangaistuslaukauksesta, sitten Joni Nikko isko kiekon kahdesti HPK-vahti Rasmus Reijolan taakse.

Hallitseva Suomen mestari HPK käynnisti kirinsä kuitenkin vielä saman erän aikana. Elmeri Erosen painava laukaus avasi vierailijoiden maalitilin. Avausmaali ja Markus Nenosen 21 sekuntia ennen erän päättymistä tehty kavennusosuma siivittivät HPK:n vahvassa lennossa erätauolle.

Väkevä kiri jatkui päätöserässä, kun 20-vuotias Erkka Seppälä latoi uran ensimmäisen SM-liigamaalinsa ja Jere Innala huipensi upean kirin hienolla ohjauksellaan. Petteri Nikkilä viimeisteli vielä loppulukemiksi 5-3 tyhjään maaliin.