SaiPa sai kylmää kyytiä KooKoolta, päävalmentajalta painava viesti omilleen – "Perkele, nöyryyttä pitää saada"

KooKoo on ottanut SaiPalta 11 pistettä tämän kauden Liigassa. Tapaninpäivän Kaakon derby päättyi kouvolalaisille luvuin 0–5 Lappeenrannan kauden ennätysyleisön (4 686) edessä.

– Kannattaa näköjään kerran kuussa ottaa viiden päivän vapaat. Kaikilla on jalka raikkaampi, pisteputkensa kolmeen kasvattanut ja Turussa joulunsa viettänyt KooKoon Martin Berger (0+1) sanoi.

KooKoo saa viiden ottelun tappioputkessa rypevältä SaiPalta pisteitä monessa eri valossa. Joukkueet kohtasivat ennen joulua, ja tuolloin kauden pistesaldonsa tuplasivat 6–3-voitossa tehot 0+2 iskeneet Berger ja Kasperi Ojantakanen.

Syksyllä maalipaikkoja tuhlanneelle KooKoolle tehoilivat tapanina tutummat nimet. Konkarit Toni Kähkönen ja Juha-Pekka Haataja viimeistelivät pisteet 2+0, myös Matt Caito (0+3) ja Libor Sulak (0+2) tehoilivat. Kiekkoa hallinnut raikas ja jäähytön KooKoo saa onnistumisia laajasti joukkue- ja henkilökohtaisella tasolla.

– Fakta on se, että KooKoo on todella hyvä joukkue. Se ei ole hyväksyttävää, että olemme alistuneita. Perkele, nöyryyttä pitää saada touhuun, SaiPa-luotsi Tero Lehterä summasi.

Lue myös:

    Uusimmat