"Saimme tietää, että isäni oli piilottanut kameran..." – nuoren parin näpäytys naurattaa somessa

Tytär kuittaili isälleen hauskalla tavalla yhdessä poikaystävänsä kanssa.

Yllä olevalla videolla hieman toisenlaista piilokameraa – pääkaupunkiseudun yöelämästä.

20-vuotiaan Ana Rosellin ja hänen poikaystävänsä, Yasser Santanan, hauska tempaus nousi Twitterissä suoranaiseksi hitiksi. 

Ovisilmän puuttuessa Rosellin isä oli ostanut tovi sitten kameran valvomaan etuovea. Kuistilla sijaitsevaan kukkaruukkuun piilotettu kamera hälyttää isälle aina, kun joku lähestyy ovea. 

Todisteet haussa

Kun isä asensi kameran, hän kertoi tyttärelleen siitä juuri, kun tämä oli lähdössä treffeille Santanan kanssa.

Rosellin mukaan isä vitsaili, kuinka hänellä olisi pian todisteita tyttärensä ja tämän poikaystävän tekosista, Buzzfeed kertoo.

Niinpä kun Santana palasi tuomaan tyttöystäväänsä kotiin, päätti nuori pari isää näpäyttääkseen hyvästellä toisensa tavanomaisen suudelman sijaan hieman muodollisemmin.

"Saimme tietää, että isäni oli piilottanut kameran sinne, missä yleensä suutelemme hyvästiksi, joten..." Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Muodollinen kättely

Rosell ja Santana kättelivät toisiaan kameran edessä erittäin muodolliseen tyyliin. Rosell julkaisi videon hauskasta kuittauksesta isälleen Twitterissä. Videolla onkin jo liki 2,5 miljoonaa katselukertaa. Julkaisusta on myös tykätty jo liki 100 000 kertaa.

Suurin osa kommentoijista piti videota hulvattomana. Toiset taas pitivät Rosellin isää karmivana kuvaustaipumustensa vuoksi. Rosell kuitenkin vakuutti Buzzfeedille isänsä olevan erittäin kunnioittava, ja pariskunnan tempaus olikin tarkoitettu vain vitsiksi.

Isä on myös nähnyt twiitin ja piti sitä tyttärensä mukaan hyvin hauskana.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja