Myös prinssi William on nähty kaksi kelloa ranteissaan – tämän uskotaan olevan syy

Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille 1:41
Katso myös: Oliko tässä kruunajaisten liikuttavin hetki? Prinssi William vannoi uskollisuutta isälleen kuningas Charlesille

Prinssi Williamin kellotyyli herätti kuninkaallisfanien huomion.

Maanantaina pistettiin merkille, että venäläisellä liikemiehellä ja Airiston Helmen omistajalla Pavel Melnikovilla oli arvokkaan näköiset rannekellot molemmissa käsissään hänen saapuessaan Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.

Cosmopolitan-lehti kertoo, että kahden rannekellon tyyliä on suosinut myös prinssi William, jonka havaittiin viime vuonna pitävän samanaikaisesti kahta kelloa julkisissa esiintymisissään.

Prinssin toisessa kädessä oli kello, jonka hän sai aikoinaan lahjaksi edesmenneeltä äidiltään prinsessa Dianalta ja jota hänen nähdään usein käyttävän julkisissa esiintymisissään. Toisessa ranteessa oli puolestaan urheilukello.

Mutta miksi ihmeessä kaksi kelloa samanaikaisesti?

Cosmopolitanin mukaan fanit ovat järkeilleet, että toinen kello on ajaton ja tunnearvolla varustettu, kun taas toisen avulla seurataan ja mitataan kuntoa ja urheilusuorituksia. Sekä prinssi Williamin että hänen vaimonsa prinsessa Catherinen tiedetään olevan kovia urheilemaan.

Myös prinsessa Dianan on aikoinaan nähty pitävän kahta kelloa samaan aikaan. Vuonna 1981 prinsessa ikuistettiin polo-ottelussa valokuvaan, jossa hänellä on kaksi kelloa samassa kädessä.

Lue myös:

    Uusimmat