Mainos

VR: Junaliikenteessä suuria myöhästymisiä – sähköradan ajolangat putosivat kiskoille Jyväskylässä, Jokelassa sattui henkilöonnettomuus

VR ilmoittaa, että junamatkustajien on syytä varautua suuriin myöhästymisiin.

Juhannuksen paluuliikenne raiteilla joutui ongelmiin, kun Jyväskylässä sattunut sähköratavaurio katkaisi junaliikenteen Jämsän ja Pieksämäen välillä noin kello 16.30.

Rataliikennekeskus arvioi alkuillasta, että sähköratavika saadaan korjattua huomisaamuna kello kuuteen mennessä. Junamatkustajat kuljetetaan Jämsän ja Pieksämäen välillä toistaiseksi linja-autoilla.

Sähköradan ajolangat putosivat kiskoille Jyväskylän aseman lähistöllä.

Rataliikennekeskus ilmoitti, että viivästymisiä on odotettavissa myös muilla rataosuuksilla, kun katkos heijastuu vaihtoyhteyksiin. Korvaavat bussit liikennöivät hitaammin kuin peruuntuvat junavuorot olisivat kulkeneet. Lisäksi ylimääräisiä odotteluja syntyy siirtymisissä junien ja bussien välillä.

Koska rautateillä on selvästi normaalia sunnuntaita enemmän matkustajia, ruuhkia on syntynyt junien lisäksi rautatieasemille.

Pääradan junaliikennettä Hyvinkään ja Järvenpään välillä häiritsi sunnuntaina iltapäivällä Tuusulan Jokelassa sattunut henkilövahinko.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.