Mainos

Sähköpomo ei tyrmää Väyrysen ehdotusta

Keskustan presidenttiehdokas Paavo Väyryseltä satoi eilen kovaa kritiikkiä maan hallitukselle myrskytuhojen hoidosta. Väyrysen mielestä hallitus oli kriisin keskellä täysin toimeton ja vastuu sysättiin virkamiehille, energiayhtiöille ja korjausmiehille.

Väyrysen mukaan armeijalta olisi pitänyt pyytää virka-apua heti kriisin synnyttyä. Väyrynen lupaa, että presidenttinä hän puuttuisi myrskyn esiin nostamiin kriisijohtamisen ongelmiin päättäväisesti.

Sähköyhtiö Vattenfallin verkkojohtaja Jorma Myllymäki pitää Väyrysen heittoa armeijan mukaantulosta hyvänä ja punninnan arvoisena asiana.

– Meidän kannalta on äärimmäisen tärkeää, että sähköturvallisuudesta ja turvallisuudesta ei tingitä missään vaiheessa. Puolustusvoimien henkilökunta ei kaikilta osin ole sähköalan ammattilaisia.

– Kunhan näistä asioista pidetään huolta, että turvallisuutta ei vaaranneta, niin voi olla ihan punninnan ja harkinnan arvoinen asia, että hyödynnetään näitä resursseja mitä valtakunnassa on tällaisessa erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa mahdollisimman hyvin ja monipuolisesti, Myllymäki sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.