Sähäkkä ja sensuelli viisikymppinen! Anu Sinisalon upeimmat kuvat vuosien varrelta

Näyttelijä Anu Sinisalo täyttää pyöreitä vuosia. Katso kuvat Anusta vuosien varrelta!

Suosikkinäyttelijä Anu Sinisalo juhlii tänään torstaina 3. maaliskuuta 50-vuotispäiväänsä. Hehkuvaa, sensuellia näyttelijäkaunotarta ei uskoisi ikäisekseen.

Pitkän uran tehnyt näyttelijä Anu Sinisalo tuli tutuksi suurelle yleisölle viimeistään MTV3-kanavan menestyssarjasta Helppo elämä.

Anu näytteli sarjassa Jaana Mikkosta, ja hänet palkittiin roolistaan parhaan naisnäyttelijän Venla-palkinnolla vuonna 2010.

Näyttelijätär ei ole arkaillut rohkeisiin rooleihin hyppäämistä, vaan innostuu päästessään tulkitsemaan ristiriitaisia henkilöhahmoja.

– Hyvä ilmapiiri kuvauksissa on todella tärkeä. Sitä tärkeämmäksi se tulee, mitä enemmän on maileja mittarissa. Luotan hirveän vahvasti intuitiooni ja kuulostelen tarkasti, mihin lähden mukaan ja mihin en, näyttelijä kertoi MTV:lle aiemmin.

Vuoden 2014 alussa ensi-iltansa sai Anna-Leena Härkösen kirjaan perustuva Ei kiitos -elokuva, jossa Anu nähtiin naispääroolissa väljähtäneessä avioliitossa kipuilevana Helinä.

Sinisalon näyttelijänura on lähtenyt kunnolla noususuhdanteeseen viime vuosina, sillä Helppo elämä -menestyksen lisäksi Anu sai roolistaan Ei kiitos -elokuvassa Suomen näyttelijäliitolta tunnustuksen vuoden elokuvanäyttelijänä.

Hänet palkittiin vielä myöhemmin samasta roolista parhaan naispääosan Jussi-palkinnolla.

Katso lisää kuvia Anu Sinisalosta galleriasta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja