Ryder sanoi Saksille harjoitelleensa roolia

Näyttelijä Winona Ryder sanoi harjoittelevansa elokuvarooliaan, kun hänet pidätettiin viime joulukuussa Saks Fifth Avenuen myymälässä myymälävarkaudesta epäiltynä, todisti Saksin turvallisuuspäällikkö Kenneth Evans maanantaina. Ryderin "esitys" tallennettiin 90 minuutin mittaiselle videonauhalle, josta osa näytettiin valamiehstölle Ryderin jutun käsittelyn esimmäisenä päivänä.

Evans kertoo Ryderin käyttäytyneen kohteliaasti, kun hänet pysäytettiin ja häneltä löydettiin noin 20 Saksin tuotetta, jotka oli kätketty hänen omien tavaroidensa joukkoon. Kun Evans kertoi Ryderille ilmoittaneensa tapahtuneesta poliisille, "hän puolustautui välittömästi ja pyyteli anteeksi tapahtunutta", kertoo Evans.

Ryder sanoi Evansille, että "hänen ohjaajansa oli käskenyt hänet varastamaan harjoitukseksi hänen uuteen rooliinsa", lisää Evans. Ei ole elvää, mitä roolia tai ketä ohjaaja Ryder tarkoitti.

Avauspuheenvuorossaan syyttäjä Ann Rundle sanoi valamiehistölle Ryderin menneen Saksin myymälään aikomuksenaan varastaa. Hän oli jopa ottanut sakset mukaansa irrottaakseen hälyttimet varastamistaan tavaroista.

Ryder seurasi oikeudenkäyntiä vakavan näköisenä. Hänen asianajajansa Mark Geragos sanoo Ryderin olevan syytön, ja henkilökunnan valinneen hänet hänen kuuluisuutensa vuoksi. Geragosin mukaan kuuluisalla turvallisuuskameran nauhalla ei ole "muuta kuin - yllätys - ostosten tekemistä".

Oikeudenkäynti kestää noin viikon. Jos Ryder tuomitaan, hän voi saada jopa kolme vuotta vankeutta.

Lue myös:

    Uusimmat