Ryder loukkaantui oikeuteen mennessään

Elokuvatähti Winona Ryder saapui maanantaina tunteja myöhässä kuulusteluun myymälävarkaussyytteistä ja lähti samoin tein pois, sillä televisiokamera vahingoitti häntä. 30-vuotias Ryder sanoi tuomari Elden Foxille, että hänen täytyy lähteä käymään lääkärillään, kun kamera osui hänen jo aiemmin loukkaantuneeseen oikeaan käteensä. Myymälävarkaudesta syytetty Ryder oli viimein menossa alustaviin kuulusteluihin, mutta tuomari joutui Ryderin loukkaannuttua siirtämään oikeudenkäynnin torstaille.

Foxin mukaan Ryderin käsi "vain turposi" kameran kolautettua sitä. Sen sijaan Ryderin asianajaja Mark Geragosin mukaan hänen kätensä murtui.

Tuomari, joka kertoi, että erästä oikeudenpalvelijaa oli myös lyöty päähän, käski toimittajien olla ainakin kolmen metrin päässä näyttelijättärestä, kun hän lähtee oikeudesta.

Geragos oli aiemmin yrittänyt viidettä kertaa siirtää kuusi kuukautta vanhan jutun käsittelyä. Mutta tuomari hylkäsi hänen yrityksensä hylätä syyttäjä ja tehdä kuulusteluista suljettuja ja käski kutsua Ryderin oikeuteen. Ryder oli kuulusteluissa tunnin aamupäivällä, mutta loukkasi kätensä palatessaan oikeuteen lounaan jälkeen.

Ryder kielsi helmikuussa neljä häntä vastaan nostettua syytettä, jotka johtivat hänen joulukuisesta pidätyksestään. Hän kertoo olevansa "järkyttynyt" syytteistä, joita hän kuvaa "törkeästi liioitelluiksi".

Lue myös:

    Uusimmat