Ryder ja Pacino ystäviä öisin

Näyttelijätär Winona Ryder kertoo, että pikemminkin krooninen unettomuus kuin hänen oikeudenkäyntinsä pitää hänet öisin hereillä. Hän on kuitenkin löytänyt kohtalotoverin myös unettomuudesta kärsivästä Al Pacinosta. 30-vuotias "Girl, Interrupted" -elokuvan tähti paljastaa, että hän ja Pacino viettävät pikkutunneilla aikaa puhelimessa jutellen.

-Saan puheluita Alilta. Hänkin kärsii unettomuudesta. Keskustelemme keskellä yötä, Ryder kertoo aikakauslehti W:n haastattelussa. -Minä en nuku, ja hän ei nuku. Joten on aivan normaalia, että soitamme toisillemme kahdelta aamuyöllä. Pidän hänestä hyvin paljon.

Ryder kertoo pitävänsä 62-vuotiasta Kummisedän tähteä "uskomattoman mukavana" ja "vastustamattomana", mutta he ovat vain ystäviä. Ryder ja Pacino esiintyvät yhdessä tulevassa "Simone"-nimisessä draamassa elokuvantekijästä, joka käyttää digitaalista sijaisnäyttelijää päätähden sijaan, kun tämä sanoo itsensä irti kesken kuvausten.

Ryder puhui haastattelussaan ihailevasti myös Adam Sandlerista, jonka kanssa hän näyttelee tulevassa komediassa "Mr. Deeds". Hän pitää Sandleria "herttaisena ja hurmaavana" sekä "jaloimpana ihmisenä, joka voi olla".

Lue myös:

    Uusimmat