Mainos

RuPaulille jo kolmas Emmy-palkinto Drag Race -ohjelmasta: "Olemme selviytyneet ja kukoistaneet tällaisessa ympäristössä koko elämämme"

RuPaul Charles nappasi kolmannen Emmy-palkintonsa juontamastaan Drag Race -sarjasta.

Tänä syksynä Subille saapuvan RuPaul's Drag Race -tositelevisio-ohjelman juontaja RuPaul Charles palkittiin kolmatta kertaa Emmy-palkinnolla. Charles sai parhaan juontajan palkinnon sunnuntaina pidetyssä esigaalassa, jossa palkittiin pienempiä kategorioita.

Charles otti voittaessaan oitis lavan haltuun tutulla iloisella tyylillään. Hän yllytti yleisöä huutamaan sanaa "rakkaus".

– Ohjelmamme perustuu rakkauteen ja ihmisten sitkeyteen. Olemme niin onnellisia edustaessamme kaikkia maailman drag queeneja, Charles julisti kiitospuheessaan.

Drag Race on kasvanut noin kymmenen vuoden aikana isoksi ilmiöksi, joka mahdollistaa kilpailuun osallistuville isoja yleisöjä ja esiintymispalkkioita ympäri maailmaa. Ohjelmassa drag queenit kisailevat lukuisissa erilaisissa karismaa, uniikkiutta, hermoja ja taitoja mittaavissa haasteissa tavoitellessaan voittoa.

Lavalta poistuttuaan Charles asteli median eteen. Häneltä kysyttiin sarjan positiivisuudesta ja siitä, miten se vaikuttaa tämän hetken hyvin jakautuneeseen poliittiseen ilmastoon.

– Valkoisille jakautunut ilmasto on uusi juttu. Mutta meille ulkopuolisille, homoille, mustille – me olemme selviytyneet ja kukoistaneet tällaisessa ympäristössä koko elämämme ajan, Charles latasi.

– Elämää voi katsoa yhtenä isona valintana ja voit nähdä lasin joko puoli tyhjänä tai puoli täynnä, toinen valinta on oikea ja toinen täynnä kipua. Minä valitsen ilon, siksi ohjelmamme on niin suosittu, hän jatkoi.

Lähde: Deadline

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja