Ruotsin suurseura tekemässä kovan luokan hankinnan – Expressen: Maajoukkuehyökkääjä Ola Toivonen siirtyy Malmön riveihin

Maajoukkueessa ja pitkän uran ulkomailla tehnyt hyökkääjätähti Ola Toivonen, 33, on Expressenin mukaan palaamassa Ruotsiin ja siirtymässä Malmö FF:n riveihin.

Toivosen siirto Malmöhön ei ole Expressenin toimittajan Daniel Kristofferssonin mukaan vielä aivan sataprosenttisen varmaa, mutta ”jos mitään odottamatonta ei tapahdu” hyökkääjän sopimuksesta tiedotetaan kesäkuun aikana.

Toivonen edusti Malmötä vuosina 2007–2009 ennen kuin lähti valloittamaan ulkomaita. Suomensukuinen ja isokokoinen hyökkääjä on pelannut muun muassa PSV:ssä, Rennes’ssä, Sunderlandissa ja Toulusessa.

Vuodesta 2018 Toivonen on pelannut Australian A-liigan Melbourne Victoryn riveissä ja tehtaillut 36 liigaottelussa 24 maalia.

Ruotsin maajoukkuetta yhteensä 64 ottelussa edustaneen Toivosen isä Yrjö on syntynyt Riihimäellä, mutta muutti Ruotsiin jo lapsena.

Ruotsin jalkapallon pääsarja Allsvenskan käynnistyy 14. kesäkuuta pelattavalla kierroksella. Näillä näkymin ensimmäisten kierrosten ottelut pelataan tyhjille katsomoille koronaviruspandemian hillitsemiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat