Ruotsin Henrik Lundqvist ei ollut mukana joukkueen pakollisilla aamujäillä puolivälierän alla: "Siitä meidän ei tarvitse puhua tässä"

Leijonat ja Ruotsi kohtaavat torstai-illan puolivälierässä. Ottelun alla on kummastuttanut se, ettei Ruotsin NHL-tähtivahti Henrik Lundqvist ollut mukana joukkueen aamujäillä. Valmennusjohto kommentoi poissaoloa mystisesti.

Ruotsin aamujäät ovat olleet turnauksen aikana vapaaehtoisia. Joukkue kuitenkin matkusti eilen Kosiceen ja valmennusjohto päätti, että puolivälierää edeltävät aamujäät olisivat pakolliset.

– Meillä oli vapaaehtoiset aamujäät eilen ja pakolliset tänään, Ruotsin apuvalmentaja Johan Garpenlöv sanoi Sportbladetille.

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

MM-kisojen puolivälierät torstaina 23.5.:

klo 17.15 Venäjä-USA: C More Sport 1 
klo 17.15 Kanada-Sveitsi: C More Sport 2
klo 21.15 Suomi-Ruotsi: C More Sport 1 ja MTV3
klo 21.15 Tshekki-Saksa: C More Sport 2.

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Lundqvist ei kuitenkaan ollut mukana muun joukkueen kanssa aamujäillä. Garpenlöv ei suostu vastaamaan, että onko maalivahdeilla mahdollisuus tehdä oma valintansa aamujään suhteen.

– Ei, hän ei ollut mukana. Siitä meidän ei tarvitse puhua tässä. Säästämme sitä. Se, se on, hehe. Hän oli sitä mieltä, että se oli hänelle parhaaksi, Garpenlöv kertoi.

Leijonat ja Ruotsi kohtaavat kello 21.15 alkavassa MM-puolivälierässä. 

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat