Ruotsin NHL-supertähdeltä kova kommentti Leijonien kohtamisesta MM-puolivälierässä: "Isoveli vastaan pikkuveli"

Venäjän pesukoneeseen alkulohkon päätöspelissä joutuneen Ruotsin NHL-supertähti John Klingberg lataa kovaa tekstiä tulevasta MM-puolivälieräkohtaamisesta Leijonia vastaan. 

Dallas Starsissa kuluvalla kaudella runkosarjassa 64 ottelussa 45 pinnaa naputtanut Klingberg ei ole huolissaan, vaikka Venäjää vastaankin tuli pahasti takkiin. 

– Nyt jäljellä olevien joukkueiden tulee voittaa kolme ottelua ja pelata turnauksen parhaat pelit. En ole niin tarkkaan seurannut Suomea, mutta he tekevät perinteisesti paljon töitä ja uhrautuvat toistensa puolesta, Klingberg sanoi Sportbladetille.

– Siitä tulee kova taistelu, sillä derbyssä ovat vastakkain isoveli ja pikkuveli, Klingberg lisää.

Komeat 4+4 tehopisteet seitsemässä pelissä iskenyt Ruotsin sentteri Anton Lander sanoo, että on nähnyt Leijonien Kaapo Kakon parhaimpia suorituksia kisoissa.

– Siinä on mies, jota pitää olla tavallista lähempänä, ottaa tiukemmin kiinni ja aiheuttaa ongelmia hänelle. Nyt on kyseessä päätöspelit. Meidän täytyy pystyä latautumaan uudelleen ja riuhtoa itsemme ylös, Lander sanoo viitaten Venäjä-tappioon.

Leijonien ja Ruotsin välinen kohtaaminen käynnistyy torstaina kello 21.15. Sitä voit seurata MTV3 ja C More Sport 1 -kanavilta sekä cmore.fi:n suoratoistopalvelussa.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi 

Lue myös:

    Uusimmat