Mainos

Ruotsalaiskoulussa ammuttu oppilas

Tukholmalaisessa lukiossa sattui päivällä ampumavälikohtaus, jossa kuoli 16-vuotias poika. Lukiolaispoikaa ammuttiin koulun vessassa. Poliisilla ei ole tietoa surmatyön motiiveista.

Ampujaa viedään autoon

Ruotsin poliisi otti kiinni ampujaksi epäillyn nuoren miehen pian tapauksen jälkeen koulun ulkopuolelta.

Traagiset tapahtumat saivat alkunsa puolenpäivän aikoihin tiettävästi kahden pojan välisestä puukkotappelusta. Hetkeä myöhemmin toinen heistä löytyi kuolleena koulun wc:stä. Häntä oli ammuttu kaulaan. Ampuja oli paennut juosten paikalta, mutta poliisi sai hänet kiinni kymmenisen minuuttia kestäneen takaa-ajon jälkeen. Surmatyötä oli todistamassa useita koulun oppilaita.

Uhri oli 16-vuotias koulun oppilas ja ampuja yli 18-vuotias, joka ei opiskellut koulussa. Surmatyön syistä ei tiedetä vielä mitään.

Surma tapahtui Bromman alueella

Koko Ruotsia järkyttänyt tapaus sattui varakkaalla Bromman esikaupunkialueella eteläisessä Tukholmassa. Bromman lukio järjesti välittömästi kriisiapua ampumisesta järkyttyneille oppilaille. Koulu on toistaiseksi suljettu.

Tapaus oli jo toinen ampumavälikohtaus Tukholmassa viikon sisällä. Viime perjantaina keski-ikäinen mies sai luodista surmansa alamaailman välienselvittelyssä rautatieaseman kupeessa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.