Ruotsalaisen NHL-hyökkääjän tila romahti huolestuttavasti – paino putosi äkillisesti yli 10 kiloa

Ruotsalainen NHL-hyökkääjä Calle Järnkrok huolestui hiljattain, kun hänen tilansa romahti äkillisesti ja hän vain menetti ja menetti painoa.

Järnkrok, 28, on ollut sivussa joukkueensa viidestä viimeisestä pelistä. Hän pelasi viimeksi 29. tammikuuta, jolloin hänen edustamansa Nashville Predators kohtasi vieraissa Washington Capitalsin. 

Järnkrok oli juuri loukkaantumisten jälkeen alkanut saada lisää vastuuta ja paikan Nashvillen kärkiketjuissa. Sitten hänelle iski vatsatauti.

– Uskoin ensin, että se oli vain vatsavirus tai jotain, mutta menetin vain yhä enemmän painoa ja tunsin oloni heikommaksi. Lopulta en voinut pelata enää ja huolestuin, oliko kyse jostain vakavammasta, Järnkrok sanoi Expressenin mukaan.

Järnkrok sai kuitenkin lääkärintarkastuksesta rauhoittavan viestin ja on pystynyt viime päivinä harjoittelemaan taas joukkueen mukana. Kevään 2013 maailmanmestari tuntee olonsa paremmaksi ja on sanojensa mukaan valmis jälleen pelaamaan.

Painoa Järnkrok ehti menettää noin 85 kilosta 72–73 kiloon. 181-senttinen ruotsalainen ei ole juuri vielä palautunut tuosta pudotuksesta ja hän sanoo, että painon nostaminen tulee ottamaan aikaa.

Järnkrok on summannut kauden 49 NHL-otteluunsa tehot 12+15=27. 

Lue myös:

    Uusimmat