Mainos

RTE: Taas uusi Essexin rekkakuolemiin liittyvä pidätys – Irlannin poliisi nappasi etsintäkuulutetun Dublinin satamassa

1:37
MTV Uutiset Live: Poliisi tutkii irlantilaista ihmissalakuljettajaliigaa ruumislöytöön liittyen. Poliisin mukana kuolleet olivat kiinalaisia.

Irlannin poliisi on tehnyt pidätyksen, joka liittyy Essexissä rekan kylmäkuljetuskontista kuolleina löytyneiden ihmisten tapaukseen, kertoo Irlannin yleisradioyhtiö RTE.

Etsintäkuulutettu mies otettiin kiinni, kun hän saapui Dubliniin lautalla Ranskasta tänä aamuna. Hän on 20–30-vuotias ja kotoisin Pohjois-Irlannista. Poliisi haluaa kuulustella miestä, mutta RTE:n tiedossa ei ole, epäilläänkö häntä rikoksesta.

Kyseessä on jo viides tapaukseen liittyvä pidätys. Muut neljä on pidätetty Englannissa: rekan 25-vuotias kuljettaja, 48-vuotias mies sekä 38-vuotiaat mies ja nainen. Poliisi on kertonut, että kuski ja 48-vuotias mies ovat Pohjois-Irlannista ja 38-vuotiaat mies ja nainen ovat englantilaisia.

Poliisi epäili aluksi, että kaikki 39 kuollutta olisivat kiinalaisia. Myöhemmin on tullut ilmi tietoja, jotka viittaavat siihen, että joukossa saattaa olla myös vietnamilaisia. Brittilehti Telegraph kertoi torstaina, että poliisi tutkii tapaukseen liittyen epäiltyä irlantilaista ihmissalakuljettajaliigaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja