Mainos

Jälleen siirtolaislöytö kylmärekasta: Belgian poliisi löysi 12 ihmistä vihannesrekan sisältä Belgiassa

1:37
Katso video: MTV Uutiset Live uutisoi viime viikolla Essexin ruumisrekan tapauksesta

Euroopassa on jälleen tehty siirtolaislöytö rekasta, kertoo Belgian poliisi uutistoimisto Reutersille.

Viranomaisen mukaan 12 siirtolaista löytyi elossa Pohjois-Belgiassa vihanneksia ja hedelmiä kuljettaneen kylmärekan sisältä.

Löydön teki rekan kuljettaja, joka oli pysähtynyt moottoritien levähdysalueelle. Hän teki asiasta ilmoituksen poliisille.

Viranomaisen mukaan kaikki löydetyt ovat miehiä ja peräisin Syyriasta ja Sudanista. Miehet on toimitettu Antwerpenin maahanmuuttoviraston haltuun.

39 siirtolaista löytyi kuolleena Britanniassa

Viime viikolla 39 siirtolaista löytyi kuolleena kylmärekasta Britanniassa Essexissä. Rekka oli saapunut Britanniaan Belgiasta.

25-vuotiasta pohjoisirlantilaista rekan kuljettajaa syytetään 39 taposta, ihmissalakuljetuksesta, laittoman maahanmuuton järjestämisestä ja rahanpesusta.

Mies on tällä hetkellä vangittuna. Jutussa on miehen lisäksi ainakin kolme muuta epäiltyä, jotka päästettiin viime viikonloppuna vapaaksi takuita vastaan.

9 siirtolaista löytyi elossa rekasta Kentissä

Ensimmäisen löydön jälkeen brittipoliisit löysivät myös toisen siirtolaiskuljetuksen Kentissä. Rekan sisällä oli yhdeksän elossa olevaa siirtolaista.

Poliisi pysäytti Lontooseen menevällä tiellä matkanneen rekan sen jälkeen, kun se sai ilmoituksia rekan mukana matkanneista ylimääräisistä ihmisistä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja