Mainos

Rottweiler hyökkäsi omistajiensa kimppuun Lieksassa - poika pelasti isänsä hengen

Isokokoinen rottweiler jouduttiin lopettamaan eilen Lieksassa koiran hyökättyä omistajiensa kimppuun. Koira lopetettiin omistajiensa toivomuksesta sen jälkeen, kun se oli ensin purrut pahoin emäntänsä kättä ja myöhemmin hyökännyt isäntänsä kimppuun.

Isäntä sai koiran irroitetuksi vaimonsa kädestä käskyttämällä koiraa. Puremavammojen vuoksi nainen joutui sairaalahoitoon. Muutama tunti myöhemmin isännän laittaessa koiraa tarhaan, kävi koira yllättäin kiinni isäntänsä käteen.

Koira ei irroittanut otettaan ennen kuin perheen poika riensi isänsä apuun ja sai koiran irroittamaan otteensa lyötyään ensin koiraa puuhalolla päähän useita kertoja. Myös koiran isäntä joutui vammojensa vuoksi sairaalahoitoon.

Lieksan poliisi tutkii tapausta. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Liimatan mukaan vastaavanlaiset tapaukset ovat harvinaisia, joskin eivät aivan poikkeuksellisia.

Koira on toimitettu patologin tutkittavaksi Eviraan. Tutkimuksilla on tarkoitus saada selville koiran yllättävän käyttäytymisen syy.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.