Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -hyväntekeväisyyslähetys tulee jälleen – nähdään suorana MTV:llä

Tältä näyttää vuoden 2023 Roosa nauha 0:28
Tältä näyttää vuoden 2023 Roosa nauha – katso video!

Tähtitanssijat ja upeat artistit yhdistävät voimansa syövän voittamiseksi suorassa Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä. Kaksituntinen hyväntekeväisyysjakso nähdään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 29.10. 

Oikaisu 18.10. klo 14.37:  Toisin kuin 16.10. lähetetyssä tiedotteessa kerrottiin, lähetyksessä haastateltavana nähtävän Santtu Karvosen äiti ja sisko ovat sairastaneet syövän, mutta eivät ole menehtyneet siihen. Syöpäsäätiö pahoittelee aiempaa virheellistä tietoa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtiparit jatkavat kisaa hyväntekemisen merkeissä, kun parketilla tanssitaan sunnuntaina 29.10. suomalaiselle syöpätutkimukselle. 

Lämminhenkisessä ja tunteita herättävässä Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä nähdään syöpään sairastuneiden tarinoita sekä kuullaan viimeisimmät käänteet maamme syöpätutkijoiden työssä syöpää vastaan. Illan kruunaavat kotimaiset tähdet Sanni, Apulanta ja Yona

Haastateltavina suorassa lähetyksessä nähdään muun muassa peräsuolen syöpää sairastanut Jucci Hellström, Santtu Karvonen, jonka äiti ja sisko ovat sairastaneet syövän sekä siskonsa syövälle menettänyt Annastiina Heikkilä.

Illan aikana tanssitaan hyvän asian puolesta ja kannustetaan lahjoittamaan syöpätutkimukseen. Tuomarit Helena Ahti-HallbergJukka Haapalainen ja Jorma Uotinen tuomaroivat tähtiparien tanssit, mutta kukaan ei joudu jättämään kisaa, sillä tuomareiden antamat pisteet yhdistetään suoraan seuraavan viikon tuomari- ja yleisöpisteisiin. Suoran lähetyksen juontavat tutut juontajat Vappu Pimiä ja Ernest Lawson.

Ohjelma tehdään yhteistyössä Syöpäsäätiön kanssa. Luvassa on vuoden koskettavin tv-show, jossa kerätään lahjoituksia suomalaisen syöpätutkimuksen turvaamiseksi. Lahjoituksia tarvitaan, jotta syöpätutkijat voivat jatkaa elintärkeää tutkimustyötään sairastuneiden hyväksi.

Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys kutsuu kaikki yhteen rintamaan tukemaan suomalaista syöpätutkimusta ja syöpään sairastuneita. Keräys tukee rintasyöpätutkimuksen lisäksi laajasti eri syöpien tutkimusta, ja tutkimusteema tänä syksynä on lasten syövät. 

Roosa nauha -keräys tuotti vuonna 2022 viisi miljoonaa euroa, mikä on kaikkien aikojen ennätys. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Vuonna 2022 Syöpäsäätiö jakoi tutkimusapurahoja yli 7,3 miljoonalla eurolla.

Tanssijoiden valmistautumista Roosa nauha -lähetykseen viikolla 43 voit seurata MTV Katsomon Tanssikuplassa.

Roosa nauha Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa su 29.10. klo 19.30 alkaen.Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat