Mainos

Roope Salminen kommentoi Enbusken vapaapainiottelua: "En usko, että Tuomas voittaa"

8:21

Tuomas Enbuske ja Roope Salminen vierailivat Huomenta Suomessa. Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelman viides tuotantokausi käynnistyy tänään torstaina 22. maaliskuuta kello 21.

Tuomas Enbuske puhui MTV3:n aamun Huomenta Suomessa kohutusta urheiluhaasteestaan Juhani Tammisen kanssa. Tamminen suutahti Enbusken kirjoituksesta ja haastoi tämän urheilumittelöön, Enbuske sai päättää lajin ja lajiksi valikoitui vapaapaini.

Ottelu on tarkoitus mitellä yhdessä Enbuske Veitola & Salminen -ohjelman livelähetyksessä, jos Tamminen vain paikalle saapuu.

– En usko, että Tuomas voittaa, Juhani Tammisella on hieman pidempi tuo urheilutausta, ohjelman toinen juontaja Roope Salminen kuittailee Enbusken vierellä.

Vedonlyöntikertoimissa Tamminen on edelleä, mutta ei paljoa. Enbusken kerroin on toistaiseksi 2,10.

– Olen yllättynyt, että kerroin on noin hyvä minulle. Puhutaan kuitenkin jääkiekkoilijasta, joka on tottunut ottamaan kontaktia, Enbuske pohtii.

Salminen huomauttaa, että kovasti treenaava Enbuske vahvistuu päivä päivältä, joten Tammisen kannattaisi saapua ottelemaan ennen kuin juontaja kehittyy liian taitavaksi. 

Aamun lähetyksessä kaksikko keskusteli EVS -ohjelman uudesta kaudesta ja vieraista. Salminen kertoi kokemuksistaan Aku Louhimiehen koekuvauksissa ja parivaljakko pureutui live-television kiinnostavuuteen nykypäivänä.

Katso artikkelin yläosassa videolta, miten Tuomas Enbuskelta sujui yö asunnottomien yömajassa. Insertti nähdään Enbuske, Veitola & Salminen -sarjan viidennen kauden ensimmäisessä jaksossa 22. maaliskuuta.

Enbuske, Veitola & Salminen MTV3-kanavalla ja Katsomossa torstaisin 22. maaliskuuta kello 21 alkaen. Ohjelma on katsottavissa jälkikäteen myös C More -suoratoistopalvelussa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.