Roope Salminen rajussa onnettomuudessa – "Pelkäsin olla auton kyydissä"

Possen stuntissa mukana ollut muusikko ja näyttelijä Roope Salminen pääsi tempussa ajamaan ensimmäisiä kertoja autolla.

Possen stuntissa auton ratissa nähty Roope Salminen on aikanaan aloittanut autokoulun, mutta se sai silloin dramaattisen keskeytyksen.

– Olin 17-vuotiaana aika pahassa kolarissa frendien kanssa. Selvisin siitä ihan hyvin, nenä vain vääntyi vähän. Pelkäsin, että minusta ei koskaan tule näyttelijää tai juontajaa tai muuta, kun minulla on niin outo nenä. Silloin autokoulu jäi kesken. Minua pelotti olla auton kyydissäkin, saatikka ajaa sitä, Salminen kertoi.

Pikkuhiljaa hän pääsi traumasta yli, mutta silti Salmisen ei ole tehnyt mieli mennä autokouluun.

Hän kuitenkin uskaltautui Possen stunttiin ja joutui jopa kisaamaan mukana olleen ystävänsä Elias Kaskisen kanssa siitä, kumpi saisi ajaa stuntissa autoa.

– Yksi kolari vei innon ajamiseen ja toinen toi sen takaisin. Tuosta selvittiin ja se oli ihan hemmetin hauskaa. Tuntuu, että jos tuon uskalsin tehdä, niin varmasti uskallan ajaa autoa myös kaupunkioloissa, Salminen sanoo.

Posse ei tiennyt stunttia suunnitellessaan Salmisen traumasta, eikä tämä halunnut kertoakaan siitä kuvauksissa.

– Kyllä se vaatii ihmisluonnolta jotain, että ajaa tahallaan kolarin. Vaikeaa se oli, mutta siitä selvittiin, Salminen iloitsee.

– Mieluummin olisin ollut piiskattavana tai kiivennyt johonkin korkealle, Salminen nauraa päälle.

Stuntin yhdessä Salmisen kanssa tehnyt Kaskinen olisi taas suostunut lähes kaikkeen, missä hän ei varsinaisesti laittaisi henkeään alttiiksi.

– Oli hienoa huomata tempun jälkeen, että olen ehjin nahoin. Juoksin suoraan Roopen autolle katsomaan, onko hän kunnossa. Kyllä tuli huudettua keuhkot aika hyvin pihalle, Kaskinen kertoo.

Posse MTV3-kanavalla perjantaisin klo 20.

Lue myös:

    Uusimmat