Roope Hintz nilkutti tuskissaan jäältä – pian pukukopista kuului helpottava tieto

NHL:n kärkipäässä keikkuva Dallas Stars kärsi kirvelevän 0–2-tappion sarjan hännille jumittuneelle Anaheim Ducksille. Lisää murhetta teksasilaisille toi Starsin suomalaistähden Roope Hintzin loukkaantuminen toisen erän alussa. Tuskissaan jäältä poistunut Hintz kuitenkin palasi kaukaloon ja pystyi jatkamaan peliä.

Hintz sai Ducksin Adam Henriquen laukomasta kiekosta osuman jalkaansa ja joutui poistumaan  jäältä huoltajan ja joukkuekaverinsa tukemana. Kivusta irvistellyt tähtihyökkääjä ei varannut lainkaan painoa oikealle jalalleen ja poistui suoraan pukukoppiin.

Voit katsoa tilanteen alla olevalta videolta.

Stars-kannattajat saivat kuitenkin huokaista helpotuksesta, kun Hintz tovia myöhemmin istahti takaisin vaihtopenkille ja jatkoi peliä. Starsia seuraava The Athleticin toimittaja Saad Yousuf kertoi Twitterissä Hintzin käyneen kesken ottelun röntgenkuvauksessa ja saaneen luvan palata jäälle.

Hintzin menetys olisi ollut hurja isku Dallasille. Uransa parasta kautta pelaava suomalaissentteri on yltynyt huimaan pistevireeseen. Hintz on kauden 38 ottelussaan tehnyt 19 maalia ja kerännyt 25 syöttöpistettä.

Lue myös:

    Uusimmat