Roni Bäck kertoo Yökylässä-jaksossa leukaleikkauksestaan – Maria Veitola paljastaa: "Olen käynyt sen läpi myös"

1:49
Videolla Roni Bäck kertoo isänsä ikimuistoisesta puhelusta, jonka sai leukaleikkausvideoonsa liittyen.

Roni Bäckin kertoo Yökylässä Maria Veitola -jaksossa leukaleikkauksestaan.

Rakastettu Yökylässä Maria Veitola alkoi viime torstaina jo kuudennen tuotantokauden jaksoin. Tuleva kausi on entistä pidempi, sillä Maria Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo. Kauden toisessa jaksossa Veitola vierailee tubettaja Roni Bäckin luona Pitäjänmäessä.

Bäck puhuu jaksossa leukaleikkauksestaan. Hän kertoi ensimmäisen kerran vuonna 2015 tehdystä leikkauksesta YouTube-tililleen julkaisemassaan videossa, joka on kerännyt yli puoli miljoonaa näyttökertaa. 

– Olen käynyt sen läpi myös. Eikö niin, että sun alaleuka siirrettiin taaksepäin? Mun alaleuka on siirretty eteenpäin, Veitola pohtii jaksossa.

– Mulla siirrettiin yläleukaa eteenpäin ja vähän säädettiin tuota alaleuan kulmaa. Se tehtiin sen takia, että oli pakko, Roni Bäck kuvailee. 

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat vielä Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio, Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sekä Eija Vilpas luona. Kaikki yövierailut tullaan näkemään MTV3-kanavalla syksyllä.

Yökylässä Maria Veitola -jaksot torstaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja