Tuomas Kyrö muistelee ensimmäistä koulupäiväänsä Hämeenlinnassa: "Musta silmä ja nenä mutkalla"

1:45
Katso videolta kuinka erikoisella tavalla Tuomas Kyrö haki työpaikkaa.

Tuomas Kyrö kertoo elämästään ensimmäisessä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa. 

Odotettu Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla torstaina 3. syyskuuta jo kuudennen tuotantokauden jaksoin. Tuleva kausi on entistä pidempi, sillä Maria Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo.

Kauden ensimmäisessä jaksossa Veitola matkaa kirjailija Tuomas Kyrön luokse tämän lapsuuden maisemiin. Jaksossa Kyrö muistelee muun muassa muuttoaan Helsingistä Hämeenlinnaan 15-vuotiaana. 

– Se oli aika kauheeta ensi alkuun. Reksi sanoi, että vaikka sinä oletkin helsingistä, se ei anna sinulle mitään erivapauksia. Ennen kuin olin sanonut yhtään mitään, hän kertoo. 

Hän kertoi menneensä kävelykadulle, jossa pyörittiin ympyrää.

– Siellä tuli yksi jätkä, joka oli kuullut, että nyt on kaupunkiin saapunut haastaja. Se sano, että oletko helsingistä vai muuten vaan idiootti. Sitten se löi mua nyrkillä päähän. Sillai, että mulla oli ekana päivänä koulussa musta silmä ja nenä mutkalla, Kyrö kertoo. 


Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat Kyrön lisäksi muun muassa Roni Back, Jukka Rintala, Esa Tikkanen, Maisa Torppa, Kape Aihinen, Vappu Pimiä, Maaret Kallio, Tuure Kilpeläinen ja Manuela Bosco sekä Eija Vilpas luona. Kaikki yövierailut tullaan näkemään MTV3-kanavalla syksyllä.

Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8. - 6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja