"Romanttisen pieni merenneito" – kansanedustaja Sari Sarkomaan Linnan juhlien puvulla kerätään varoja Itämeren suojeluun

Itsenäisyyspäivän vastaanotolla kansanedustaja Sari Sarkomaan yllä nähdään Aurora Raiskisen suunnittelema, näyttävä vihreä juhlapuku.

VIDEOLLA: Näin teema näkyy Linnan juhlissa!

2:12

Kokoomuksen kansanedustaja Sari SarkomaanLinnan juhlien vuoden 2018 juhlapuvun on suunnitellut ja ommellut palkittu juhlapukusuunnittelijaAurora Raiskinen

Raiskisen suunnittelee Sarkomaalle juhla-asun itsenäisyyspäivän Linnan juhliin kolmatta kertaa.

Vuoden 2018 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla Sari Sarkomaan puvun väri on vihreä.

– Puku on laskeutuvaa sifonkia ja siinä on kullan sävyiset käsin ommellut guipurepitsisomisteet ja satoja swarovski-kristalleja. Puvun linja on kapea, vartalonmukainen ja helman volyymi näyttävän runsas, Raiskinen kertoo suunnittelemastaan asusta. 

– Helman liike muistuttaa aallokosta ja laineiden liikkeestä. Puku on tyyliltään ja ajatukseltaan romanttisen moderni merenneito. Se, jota kaikki rakastavat, mutta joka myös kipeästi tarvitsee apua kuten Itämeremme. 

Iltapuvulla kerätään varoja Itämeren suojeluun John Nurmisen säätiölle puvun siirtyessä Hush Hush:in vuokrauspalveluun. 

Sarkomaa itse on intohimoinen Itämeren suojelija, ja hän kertoo haluavansa olla omalta osaltaan mukana sen suojelutyössä mahdollisimman monella tavalla. 

– Tuntuu hyvältä vauhdittaa suojelutoimia ja Itämeren pelastamista myös tällä tavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja