Romain Grosjean paljasti viestin, jonka sai manageriltaan heti tulimyrskystä pakenemisen jälkeen – "Se on ymmärrettävää"

Romain Grosjeanin manageri oli huolissaan ranskalaisen seuraavasta ura-askeleesta heti Bahrainissa sattuneen karmivan F1-ulosajon jälkeen. 

Ranskalaisen F1-ura päättyi dramaattisesti viime syksynä, kun hän ajoi Bahrainissa kovavauhtisesti ulos ja pakeni kuin ihmeen kaupalla sitä seuranneesta tulipalosta. Grosjean sai tilanteessa palovammoja lähinnä käsiinsä.  

Grosjean oli sopinut IndyCar-siirrosta jo aiemmin. 

– Dane Coyle teki tarjouksen koko sarjan ajamisesta, mutta sitten tuli Bahrainin ulosajo, ja luulin hetken aikaa kuolevani. 

Grosjean ei halua enää ottaa valtavia riskejä IndyCarin kovavauhtisimmilla radoilla. Hän tunnustaa, että hän jopa harkitsi hankkeen hylkäämistä täysin. 

– Tulevaisuuden ennustaminen on aina vaikeata, mutta kerron sen, että ensimmäinen ulosajon jälkeen manageriystävältäni Martinilta (Reiss) saamani viesti sanoi "unohdetaan IndyCar". Se on ymmärrettävää sellaisen sokin ja karmivan päivän jälkeen. Mutta vastasin, että "mielestäni se on edelleen mahdollista, ja haluan tehdä sen". 

Grosjean ehti ajaa F1-sarjassa 179 kisastarttia kymmenen kauden aikana. Hän saavutti kymmenen palkintosijaa. 

Lähde: racer.com

Lue myös:

    Uusimmat