Rokkaava Ilta! Tähtiartisti räväytti asenteella verkkosukkahousuissa ja tyllihameessa: "Nähdään tuolla ulkona Ismo!"

Ilta esitti räväkän version Pinkin superhitistä So What.

Tähdet, tähdet -ohjelman uudella kaudella vanhat, tutut genrejaot ovat jääneet unholaan ja tilalle ovat tulleet erilaiset teemat, joiden kautta tähtiartistit pääsevät näyttämään aivan uusia puolia itsestään. Ohjelman seitsemännessä suorassa lähetyksessä artistit paljastavatkin omat voimakappaleensa.

Ilta räväytti esittämällä yhdysvaltalaisartisti Pinkin vuoden 2008 ilmestyneen jättihitin So What

Artisti kertoi ennen esitystään, että vihan käsittely on hänelle vielä uusi asia elämässä. Muun muassa Pinkin räväkän kappaleen kautta hän kuitenkin kokee voivansa päästää irti omia aggressioitaan 

Tähdet, tähdet -lavalla nähtiinkin räväkkä rokki-Ilta, joka antoi mennä hyppien ympäriinsä verkkosukkahousuissaan sekä mustassa tyllihameessaan. 

Artistin esitys miellytti jälleen kerran tuomareita. Eritysesti Maria Veitola kiitteli Iltaa kappalevalinnastaan, joka todella oli artistille hyppy mukavuusalueen ulkopuolelle. 

Juhani Merimaa ja Ismo Heikkilä sen sijaan antoivat jokseenkin hämmentävät palautteet, jotka jättivät kysymyksiä ilmaan. 

Merimaa totesi esin, että Iltasta kuoriutui kelpo rock-laulaja, ja vertasi tätä alkuperäisen kappaleen esittäneeseen Pinkiin, mikä herätti hieman hämmennystä studiossa. 

– Pink todella laittaa poikaystäviä ja miehiä pataan, ei siinä voin kyllä kuvitella, että on ihmisiä jotka semmoisestakin pitää, Merimaa totesi, jonka jälkeen studion valtasi hiljaisuus, jota värittivät yksittäiset naurun purskahdukset.  

Heikkilä sen sijaan antoi palautteen, jota niin artisti itse, luultavasti yleisön jäsenetkään tai juontaja Mikko Leppilampikaan eivät ymmärtäneet. Ilta pyysi lipulta, voisiko tuomari kenties selittää hänelle asian myöhemmin. 

– Niin nähdään tuolla ulkona Ismo! artisti uhosi vitsaillen.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat