Kovaa ja korkealta – Jussi Rainio räväytti nahkatakissa ja napaan asti ulottuvassa kaula-aukossa: "Toimii paremmin kuin se ärsyttävä renkutus viime kerralta"

Jussi Rainio tulkitsi Tähdet, tähdet -ohjelmassa Whitesnaken rokkiklassikon.

Tähdet, tähdet -ohjelma on laitettu tuoreella kaudella toden teolla uusiksi, sillä vanhat genrejaot on unohdettu ja jätetty menneisyyteen. Tällä kaudella tähtiartistit pääsevät näyttämään uusia puolia itsestään erilaisten teemojen kautta.

Ohjelman viidennessä suorassa lähetyksenä tähtiartistit pääsevät esittämään tribuutin omalle suosikkiartistilleen. 

Jussi Rainio esitti jaksossa Whitesnake-yhtyeen klassikon Here I Go Again. Testosteronia tihkuvasta esityksestä ei vauhtia puuttunut. Kovaa ja korkealta esitetty Rainion versio jakoi tuomariston mielipiteet. 

– Äärimmäisen tyylikäs, suorastaan moitteeton, Maria Veitola kommentoi. 

Juhani Merimaa vitsaili Rainion asusta, jossa huomio kiinnittyi erityisesti lähes napaan asti ulottuvaan kaula-aukkoon, sillä hänellä oli vain muutama nappi kauluspaidastaan kiinni. 

– Avasin itse yhden napin lähetykseen että rentouduun, sä laitoit yhden kiinni kenraaliharjoituksen jälkeen, Merimaa veisteili.

Ismo Heikkilä antoi muita tiukemman palautteen, jolla hän epäsuorasti kuitenkin kehui Rainion esitystä. 

– Toimi paremmin kuin se ärsyttävä renkutus viime kerralta, Heikkilä aloitti palautteensa.

– Teillä on aika moniselitteisiä lyriikoita teidän Neon 2:en biiseissä ja mä en ole ihan onnistunut niitä tulkitsemaan. Mutta nyt mä tajusin, että sä tarkoitit lauluääntä sillä "ei polku tää vie mihinkään", sitä määkimistä versus tämä, Heikkilä summasi kehoittaen Rainiota pitäytymään tänä iltana nähdyssä laulutyylissä.

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat