Mainos

Rohkea 5-vuotias tyttö pelasti sokean isoäitinsä tulipalosta

Kouluretkellä opittu taito pelasti pikkutytön ja sokean isoäidin hellasta alkaneelta tulipalolta. Asiasta uutisoi uutislehti Time.

Cloe Woods Louisianasta, Yhdysvalloista, vieraili luokkansa kanssa paikallisella paloasemalla lokakuussa. Paloasemalla opitut asiat osoittautuivat lopulta henkiä pelastaneiksi taidoiksi.

– Palomiehet kertoivat lapsille, että tulipalon sattuessa talosta pitää mennä ulos, tytön opettaja Brittany Gaillot kertoi medialle.

Aikaisin keskiviikkoaamuna, perheen kotona ollut hella syttyi tuleen, kun Woodsin äiti oli viemässä perheen vanhempia lapsia koulukyytipysäkille. Paloasemalta saadut opit muistuivat 5-vuotiaan mieleen ja hän pinkaisi ylös sängystä hakemaan isoäitinsä.

– Hän kertoi äidilleni, että tämän tulisi pitää kiinni hänen olkapäästään ja heidän pitää mennä ulos talosta, tytön äiti kertoi.

Isoäiti olisi halunnut laittaa kengät jalkaansa ennen poistumista, mutta pikku-Chloe kielsi häntä ja sanoi, että heidän täytyi päästä ulos.

Kun tyttö, isoäiti ja perheen koira olivat päässeet ulos, urhea lapsi juoksi naapuriin ja pyysi heitä soittamaan hätänumeroon. Chloe olisi halunnut olla vielä enemmänkin avuksi.

– Halusin vettä, jotta olisi voinut kaataa sitä liekkehin, hän kertoi paikalliselle uutiskanavalle.

Paloaseman päällikkö John Hellmers kommentoi, että palo olisi helposti voinut saada traagisen lopun.

– Hän pelasti isoäitinsä ja oman henkensä, Hellmers sanoi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.