Roger Moore hehkuttaa: Vanhasesta tulisi hyvä Bond

Suomessa vierailleen legendaarisen James Bond -näyttelijän Roger Mooren, 81, mielestä pääministeri Matti Vanhasesta tulisi hyvä Bond. Moore pestaisi näyttelijä Risto Kaskilahden Bond-elokuvaan roistoksi.

Viihdeuutiset tapasi Nimeni on Moore, Roger Moore -elämäkertakirjaansa Suomessa markkinoinneen sir Roger Mooren. Hurmaava maailmantähti joutui tiukkaan tilanteeseen. Hänen piti valita suomalainen James Bond näyttelijä Risto Kaskilahden, pääministeri Matti Vanhasen, näyttelijä Mikko Leppilammen ja näyttelijä Juha Veijosen joukosta.

Moore poimi suosikikseen yllättäen Vanhasen.

– Hän näyttää eniten Bondilta, Moore pohti.

– Voihan hän jatkaa pääministerinäkin. Nimeni on Ministeri, Pääministeri, näyttelijä naureskeli.

Mooren mielestä myös näyttelijä Juha Veijosessa olisi ainesta Bondiksi. Moore ei kelpuuttanut Mikko Leppilampea, koska hän on niin nuori. Risto Kaskilahti olisi Mooren mielestä hyvä roisto.

Vanhanen on hurmannut niin kotimaisia kuin ulkomaisia tähtiä. Backstreet Boys -yhtye olisi halunnut Vanhasen bändiinsä, seksitähti Julia Ann olisi valinnut Vanhasen petipuuhiin ja lisäksi Rosa Meriläinen puolestaan haluaisi nähdä Vanhasen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Viihdeuutiset kysyi Mooren mielipidettä myös suomalaiskaunottarista. Olisko Mooren mielestä juontaja Jaana Pelkosessa, toimittaja-kirjailija Viivi Avellanissa, näyttelijä Jenni Banerjeessa tai Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpailevassa Satu Tuomistossa ainesta maagiseksi Bond-tytöksi?

Katso Roger Mooren videohaastattelu MTV3 Katsomo -palvelusta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat