Robert Helenius ensimmäisessä Suomi-haastattelussa sitten tyrmäystappion! Näin hän suhtautuu häviöönsä nyt

9:08
Robert Helenius Possen haastattelussa

Nyrkkeilijä Robert Helenius antoi Possessa ensimmäisen haastattelunsa Suomessa sitten New Yorkissa koetun tyrmäystappion.

Possen juhlakauden yhdeksännessä jaksossa vieraaksi saapui nyrkkeilijä Robert Helenius. Taannoin hurjan tyrmäystappion Deontay Wilderille New Yorkissa kokenut nyrkkeilijä kertoi Possen sohvalla voivansa tällä hetkellä hyvin.

– Se pääsi yllättämään. Olimme kyllä tehneet hyvän taktiikan ja ottelu lähti hyvin käyntiin, mutta sieltä tuli yllättävä oikea vastaan, ja tässä minä nyt olen, hän sanoi.

Wilder kävi ottelun jälkeen tapaamassa Heleniusta ja esittämässä tälle pahoittelunsa. Helenius paljasti, että tämän kaltainen toiminta, eli vastustajan tapaaminen ja tämän voinnin varmistaminen ottelun jälkeen on ainakin hänelle itselleen tavanomaista.

– Kownacki-ottelun jälkeen kävin hänen teltassaan moikkaamassa häntä ja kysymyssä onko kaikki hyvin. Paiskasimme kättä ja halasimme ja niin pois päin. Kehässä lyödään päät irti ja sen jälkeen ollaan frendejä, hän sanoi.

Siitäkin huolimatta, että Helenius koki New Yorkissa tappion, oli hänen etenemisensä kyseiseen kilpailuun kenties yksi Suomen nyrkkeilyhistorian suurimmista saavutuksista. Helenius kuitenkin myönsi, ettei hän vielä osaa täysin arvostaa saavutustaan.

– Valitettavasti vielä on se harmi siitä matsista. Kyllä minä ajattelin, että rahkeeni riittävät pidemmällekin. Nyt joutuu miettimään asioita uudestaan ja katsoa, mitä tässä tekee, hän huokasi.

Miten Helenius on viettänyt aikaa ja sulatellut tappiotaan viimeiset pari viikkoa? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Alla olevalta videolta näet, millaiseen kisaan posselaiset Heleniuksen haastoivat!

4:52

Possen juhlakausi perjantaisin kello 20 alkaen suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja