Robert De Niro, 71, vahvisti: Luvassa legendaarinen Ferrari-rooli

Hollywood-tähti Robert De Niro nähdään uutuuselokuvassa legendaarisen Enzo Ferrarin roolissa.

Näyttelijä Robert De Niro on kertonut italialaisen Il Messaggero -lehden haastattelussa, että hän on mukana Ferrari-tallin perustajasta Enzo Ferrarista kertovassa elokuvassa.

De Niro nähdään pääroolissa esittämässä Enzoa. Enzo Ferrari perusti aikoinaan Ferrari-autotehtaan ja Scuderia Ferrari -tallin. Hän menehtyi 90 vuoden iässä vuonna 1988. Elokuvan työstäminen on pian alkamassa Italiassa ja ensi-illan olisi tarkoitus olla jo ensi vuonna.

– Minulle on ilo ja kunnia päästä kertomaan tämän erityisen, autoteollisuuden maailman mullistaneen miehen tarinaa, De Niro kommentoi lehdelle.

Elokuvan tuottaa Gianni Bozzacchi yhdessä De Niron yrityksen kanssa.

– Elokuvan nimi tulee olemaan Ferrari. Suuren budjetin elokuva tulee käsittelemään autoteollisuutta laajasti 40-luvulta 80-luvulle.

Bozzacchin mukaan Clint Eastwoodia on lähestytty elokuvan ohjaamisen tiimoilta.  De Niro on yhdistetty Ferrari-elokuvaan jo 90-luvulla. Tuolloin aiheeseen liittyvää 65 miljoonan dollarin (noin 60 miljoonan euron) elokuvaa suunnitteli ohjaaja Michael  Mann.

71-vuotias De Niro muistetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Raging BullThe Deer HunterTaxi Driver, Goodfellas ja Cape Fear.

Lue myös:

    Uusimmat