Robbie Williams: Voisin harrastaa seksiä Brad Pittin kanssa!

Robbie Williams paljasti haastattelussa, että olisi valmis harrastamaan seksiä Hollywood-hurmuri Brad Pittin kanssa.

Laulaja Robbie Williams ymmärtää selvästi näyttelijä Brad Pittin ylistettyä viehätysvoimaa. Williams nimittäin vakuutteli olevansa valmis harrastamaan miehen kanssa jopa seksiä.

Ystäviensä ja aviovaimonsa Ayda Fieldin seurassa haastateltu Robbie Williams vastasi epäröimättä kysymykseen siitä, kuinka paljon hänen tulisi netota, jotta hän suostuisi petipuuhiin miehen kanssa. Lyhyen harkinnan päätteeksi Williams oli varma vastauksestaan.

– Minä tiedän. Hintani olisi kaksi miljoonaa dollaria, laulaja hymyili.

Keskustelun käynnistyttyä Williamsin vaimo pyrki päättämään miesten vitsikkään jutustelun

– Emme voi tietää mihin tämä johtaa, sinähän saatat tätä menoa saada uuden auton joululahjaksi, Williams huomautti vaimolleen.

Laulaja yllätti tarkentamalla, että kun häntä lähestyisi oikea henkilö, voisi hän hypätä sänkyyn miehen kanssa maksutta.

– Joulupukin kohdalla hinta on kaksi miljoonaa, mutta Brad Pitt saisi ilmaiskierroksen. Kuinkakohan paljon minun pitäisi maksaa itse Bradille?

Williamsilla on suuret suunnitelmat tulevalle vuodelle. Tärkeintä laulajalle olisi kuitenkin kehittyä ihmisenä.

– Minä haluaisin olla parempi aviomies. Haluan olla parempi ihminen ja juuri niin onnellinen kuin vain on mahdollista. Haluaisin päästä myös timmiin kuntoon ensi vuonna. Minulla on kuitenkin albumi parhaillaan tekeillä ja haluaisin näyttää juuri niin upealta poptähdeltä kuin vain on mahdollista, Williams miettii.

Lähde: Contactmusic

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja