Ritan Ora säväyttää tatuoinnit paljastavassa mekossa – fanit hullaantuivat: "Kuningatar!"

Rita Oran tatuoinnit saivat näkyä laulajan pukeuduttua paljastavaan asuun.

Laulaja Rita Ora, 28, on julkaissut Instagramissa kuvasarjan, jossa on pukeutunut avonaiseen käärmeennahkaa muistuttavaan metallihohteiseen mekkoon.

Rohkea asu oli valittu päivälliselle, jota Ora oli maanantaina menossa nauttimaan yhdessä laulaja Liam Paynen sekä Britti-Voguen päätoimittajan Edward Enninfulin kanssa.

Mekon avonainen selkäosa paljastaa naisen useat selkään ja kylkiin tikatut tatuoinnit. Vasemmalle puolelle keskelle selkää esimerkiksi on tatuoitu William Shakespearen kuuluisat sanat Love all, trust a few, do wrong to none ja niiden viereen istuva naishahmo.

Oralla on myös lukuisia muita tatuointeja käsivarsissaan, niskassaan, nilkassaan ja sormissaan. Fanit innostuivat rohkeasta asusta ja kehuivat Oraa upeaksi ilmestykseksi.

– Näytät kuumalta Rita, hieno look, eräs kehui.

– Maailman upein ihminen, toinen vaatimattomasti ylisti.

– Kuningatar!, kiteytti kolmas.


Rita Ora on brittiläinen Jugoslaviassa syntynyt laulaja ja näyttelijä, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen esiintyessään DJ Freshin Hot Right Now -biisillä. Samoihin aikoihin myös hänen singlensä How We Do ja R.I.P. sijoittuivat Oran kotimaassa Isossa-Britanniassa listaykkösiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja