Rita Ora paljasti pintaa tyylikkäästi seksikkäässä punaisessa – katso kuvat!

Brittilaulaja Rita Ora hämmästytti upealla tyylillään MTV Europe Music Award -gaalassa. Ora nähtiin punaisella matolla ja lavalla kahteen otteeseen punaisissa.

Brittilaulaja Rita Ora, 21, todisti EMA-gaalassa, miksi punaista väriä pidetään yhtenä seksikkäämmistä väreistä kautta aikojen.

Jakkupukukin voi olla seksikäs

Mukavana vastakohtana maailmantähtien upeille mekoille Ora näyttäytyi gaalassa punaisessa pitsisessä jakkupuvussa, joka paljasti hänen decolteensa uskaliaasti. Oran esimerkin mukaan jakkupukukin voi olla hyvin seksikäs, kun materiaali on oikea ja asukokonaisuus on hiottu naiselliseksi.

Massiivisuus herättää huomion

Toiseen otteeseen Ora nähtiin gaalassa punaisissa, kun hän vaihtoi asunsa gaalan aikana muhkeaan punaiseen iltapukuun. Oran hameen helma oli niin valtava, että hänellä oli apunaan avustaja, joka asetteli paikalla helmaa kohdilleen.

Oran iltapuvussa oli aistikas yläosa, jonka läpikuultava kangas paljasti tyylikkäästi pintaa. Huolimatta siitä, että asun yläosa oli hyvin seksikäs, herätti asussa huomiota eniten hurja helma. Ora oli taidokkaasti hyödyntänyt vanhaa tehokeinoa luottamalla massiivisen yksityiskohdan voimaan.

Lue myös:

AVA

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja