Mainos

Riikka Pulkkinen: Uudessa kirjassani on paljon raskaita teemoja

Riikka Pulkkisen uusi teos Vieras on nyt julkaistu. Kirjailija odottaa jännityksellä ihmisten reaktiota kolmanteen romaaniinsa.

Riikka Pulkkisen uusi teos Vieras julkaistiin18. syyskuuta. Teoksessa seurakuntapastorina työskentelevä Maria jättää elämänsä ja matkustaa New Yorkiin. Vastuuntunto ja paontarve käyvät naisessa kiihkeää vuoropuhelua. Maria tutustuu naiseen, joka avaa hänelle oven tanssin maailmaan. Askel askeleelta hän uskaltaa pohtia mistä oikeastaan on kotoisin: pohjoisen pikkupitäjästä, jonka ahtaan uskonnollinen ilmapiiri oli tehdä hänet näkymättömäksi, vaiko jostain kauempaa. Vieras on monisyinen kertomus oman totuuden etsinnästä ja inhimillisyyden myöntämisestä – matkasta, jonka varrella huomaa olevansa aina jollekulle muukalainen.

Pulkkinen odottaa jännityksellä ihmisten reaktioita hänen kolmannesta romaanistaan.

– On todella arvokasta kuulla ihmisten kommentteja ja arvioita omasta teoksesta. Vieras-kirjassa on paljon raskaita teemoja, kuten esimerkiksi uhraaminen sekä uhriutuminen. Totta kai sitä jännittää ja pelkää, ymmärtävätkö ihmiset mitä teoksellani hain, Riikka Pulkkinen kuvailee AVAlle.

Riikka Pulkkinen nähdään AVAn Kirjapiirin vieraana 25. syyskuuta klo 19.30.


AVA

Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.