Rihannaa ei ollut tunnistaa erikoisessa biletyylissä – katso kuvat!

Hiuksensa vaihteeksi hyvin lyhyiksi leikanneen Rihannan biletyyli oli sen verran erikoinen, ettei laulajaa ollut ensisilmäyksellä tunnistaa itsekseen.

R&B-laulaja Rihannaa, 24, ei ollut tunnistaa itsekseen erikoisessa asussa, jonka hän oli valinnut ylleen Lontoossa järjestettyihin juhliin.

Hulmuaviin hiuksiinsa ihailijansa totuttanut Rihanna yllätti näyttäytymällä Lontoossa poikatukassa ja äärimmäisen huomiotaherättävässä kirkkaanoranssissa asukokonaisuudessa, joka keräsi katseita liikennevalojen lailla. Laulajattaren räikeä värivalinta ei varmasti jäänyt keltään juhlissa vierailleelta huomaamatta. Ennen kuin asun kantajan tunnisti Rihannaksi, huomasi, että joku on innostunut pukeutumaan erityisen värikkäästi.

Rihanna oli valinnut ylleen viimeisimpien trendien mukaisesti kirkasta värisävyä – sitä missään suhteessa säästelemättä. Vaikuttaa siltä, että laulajatar oli pukeutuessaan päättänyt, että kun nyt kerran värikkäästi pukeudutaan, niin tehdään se kunnolla. Väljät oranssit pöksyt ja Kenzon kirkkaanoranssi T-paita takasivat ainakin sen, että kaikki kiinnittivät huomion tähteen.

Tykkää AVAsta Facebookissa!

AVA

Kuvat: Splash, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja