Renny ja Johanna Harlin ostivat villan saaresta – näyttelijän urasta haaveileva kaunotar julkaisi lumoavia kuvia miljööstä

0:51
Ivan Puopolo täräytti suorasukaisen kysymyksen Renny ja Johanna Harlinille parin häistä – ohjaajalta hellyttävä vastaus

Renny ja Johanna Harlin lähtivät Suomesta takaisin kotiinsa Bulgariaan. 

Tositelevisiosarjaa paraikaa omasta elämästään kuvaavat Renny ja Johanna Harlin olivat juuri lomailemassa Suomessa. He asuvat tällä hetkellä Bulgariassa Sofiassa.

Johanna kertoo tuoreen Instagram-kuvansa yhteydessä, että hankkivat itselleen Tammion saaresta oman villan. Pariskunta aloitti juuri remontin siellä.

– On oltu merellä.  Nautittu auringosta, uitu ja saunottu. Syöty kalaa, uusia perunoita ja nostettu maljat elämälle. Nähty sukua ja saarelaisia.  Nautittu toistemme seurasta. Nyt takaisin kotona Sofiassa Myyn luona! Kiitos Suomi ja kiitos elämäni Renny Harlin, Johanna kirjoittaa.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Renny on vastannut rakkaansa päivitykseen.

– Tammio rakastaa sinua takaisin, minun rakas aarteeni, Renny ylistää.

Pariskunta on asunut yhdessä yhdeksän kuukauden ajan Bulgariassa, ja he avioituvat Ranskassa syyskuussa. Häähumua päästään seuraamaan myöhemmin Maikkarilla The Harlins -ohjelmassa, jossa kurkistetaan myös rakastavaisten elämään. 

Pariskunta kertoi Uutisaamussa Ivan Puopolon haastattelussa tutustuneensa ensin täysin platonisesti Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksissa viime kesänä. Aiemmin luokanopettajan työskennellyt Johanna saapui koekuvauksiin rooliin, johon etsittiin ruotsinkielistä ja atleettista henkilöä.

– Sanoin että näkö sopii hyvin, samoin taidot – saat roolin, Renny Harlin kertoo ensikohtaamisesta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja