Renée Zellweger: Sain paljon positiivista palautetta, kun näytin Bridget Jonesilta

Bridget Jones - elämäni sinkkuna nähdään AVAlla 1.6. klo 20.00

Helen Fieldingin menestyskirjaan pohjautuva Bridget Jones - elämäni sinkkuna on lämmin ja romanttinen komedia sinkkuna olemisen sietämättömästä keveydestä. Renée Zellweger esittää kolmekymppistä sinkkunaista, Bridget Jonesia, joka epäonnistuu miessuhteissaan tämän tästä.

Roolia varten Zellweger lihoi 11 kiloa.

– En tuntenut oloani epämukavaksi, eikä minusta tuntunut, että elämäni muuttui. Sain positiivista palautetta, kun näytin Bridget Jonesilta. Moni ystäväni ehdotti, että säilyttäisin osan lisäkiloista, Zellweger on kertonut.

Zellweger kävi lääkärissä saavuttaakseen painonnousun turvallisesti.

– Se oli hyvin tylsää ja teknistä, jos totta puhutaan. Menimme lääkärille ja kerroin, mitä haluaisin tehdä. Hän laski laskuja, teki listan ja sanoi: nämä asiat sinun täytyy lisätä ruokavalioosi saavuttaaksesi tavoitteesi, Zellweger on kertonut.

– Oli mukavaa sanoa: "parempi syödä valkosipulileipää pizzan kanssa, se on hyväksi elokuvalle. On velvollisuuteni syödä tuo piirakanpala".

Zellweger työskenteli rooliaan varten brittikustantamossa salanimen ja Bridget Jonesista tutun aksentin turvin. Tarina kertoo, että hän piti työskennellessään pöydällään kehystettynä miesystävänsä, näyttelijä JimCarreyn kuvaa. Kukaan kustantamossa ei tunnistanut Zellwegeriä ja piti kuvan esilläoloa siksi outona!

– Ihailen Bridgetissä eniten hänen aina läsnä olevaa optimismiaan vastoinkäymisten edessä. On ihanaa, kuinka hänellä on rakkaushuolia, mutta hän nousee jaloilleen ja nauraa itselleen, Zellweger on todennut.

Roolilleen omistautunut Zellweger käytti brittiaksenttia myös kuvausten ulkopuolella, jotta se hioutuisi täydelliseksi. Kun Zellweger käytti amerikkalaista aksenttia kuvausten loppumisen kunniaksi järjestetyissä juhlissa, HughGrant yllättyi; hän kertoi myöhemmin kuulleensa Zellwegerin puhuvan "hyvin oudolla äänellä", joka myöhemmin paljastui tämän oikeaksi puheääneksi.


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: IMDB, Hollywood.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja