Renée Zellweger kuihtuu silmissä – katso hälyttävät kuvat

Näyttelijä Renée Zellweger näyttää kuihtuvan kuihtumistaan, vaikka kolmatta Bridget Jones -elokuvaa on tarkoitus alkaa kuvata tänä vuonna.

Nauruhermoja kutkuttavista Bridget Jones -elokuvista tuttu Renée Zellweger, 42, näyttää kuihtuvan silmissä. New York Fashion Week'ille osallistuneen naisen hoikka kaula ja luurankomaiset sääret kielivät painon pudonneen hiljattain ryminällä entisestään.

Bridget Jones -elokuvia varten Zellweger joutui lihottamaan roppakaupalla, jotta hän voisi näytellä ulkonäköpaineista ja rakkauselämän huolista kärsivää sinkkuikonia. Elokuvien jälkeen alkoi armoton painonpudotus, joka ei näytä kohdanneen loppuansa, vaikka elokuvista on aikaa lähes kymmenen vuotta. Bridget Jones – elämäni sinkkuna sai ensi-iltansa 2001 ja Bridget Jones: Elämä jatkuu vuonna 2004.

Elokuvat saavat kuitenkin jatkoa, vihdoin ja viimein. Kolmannessa osassa Bridget Jones’s Baby seurataan vauvakuumeesta kärsivän Bridgetin elämää. Renée Zellwegerin kerrotaan päättäneen jatkaa elokuvien sinkkuikonin roolissa yhdellä ehdolla: hän ei tällä kertaa suostunut .

Elokuvan kuvaukset ovat kuitenkin myöhästyneet, sillä käsikirjoitusta vielä hiotaan. Huhut kertovat, että Daniel Cleaveria esittävä Hugh Grant on ollut käsikirjoitukseen hyvin tyytymätön. Elokuvan kuvaukset aloitettaneen näillä näkymin syksyllä 2012.


Lähteet: Hollywoodreporter.com, wikipedia,

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja